Melike Doğanbas

Melike Doganbas is a wedding and portrait photographer based in Amsterdam, The Netherlands. She travels throughout the Netherlands and Europe to photograph beautiful weddings with her delicate, romantic style. Her work is well known for it’s Fine Art And Editorial approach, her use of soft light and a very distinctive colour palette of bright, warm pastel tones to create fresh and luminous photography is well known as Fine Art Wedding photography. You can find more information about Fine Art Wedding photography under the info button. Her goal is to get to know her clients on a personal level and create and capture your unique story. Melike values and aims to deliver exclusive, attentive, and customized client experience.

 • Aydan

  Op 14 februari 2015 zijn wij getrouwd, wij hebben de bruidsreportage door Melike Kilic laten doen. Tijdens het kennismakingsgesprek met Melike Kilic en haar partner hadden we al snel besloten om de mooiste dag van ons leven door Melike te laten vastleggen. Haar inspiraties en ideeën sloten goed aan bij onze wensen. Melike is heel gedetailleerd en heeft alle details kunnen vastleggen. Het thema van onze bruiloft was vintage en romantisch, Melike heeft dit op de foto's terug laten komen. Met veel bewondering bekijk ik dagelijks mijn trouwfoto's. Tot slot was de service ook uitstekend! Wij hebben de foto's heel snel ontvangen. Indien je een sprookje wilt beleven en dit terug wilt zien op je foto's, ben je bij Melike Kilic op het juiste adres!
 • Alexandra & Rajko

  Wij hebben bewust gekozen voor Melikekilic na hen al lange tijd gevolgd te hebben. De reportages die zij maakten vonden wij erg mooi en bijzonder. Vanaf het eerste moment dat wij contact met Melike en Mustafa hadden ging het heel gemoedelijk, het gevoel alsof je iemand al langer kent. Het was prettig om met ze in gesprek te gaan en afspraken te maken, ze begrepen goed wat wij wilden. Andere mogelijkheden die wij graag wilden, was voor hen geen probleem en dat regelden ze voor ons. Tijdens de grote dag zelf merkten we eigenlijk niet dat ze er waren (dat zijn de goede fotografen). Zij nemen ruim de tijd voor het bruidspaar en geven je tips en advies. Zij zijn flexibel in de mogelijkheden die er zijn en alles is bespreekbaar. Alles bij elkaar gezien is de prijs en kwaliteit heel goed! We hebben veel vergeleken, maar zij zijn daarin toch echt goed en zijn ruim aanwezig. Wij zijn heel tevreden met Melikekilic en raden hen iedereen aan.
 • Melike is een fantastische dame die als het ware wonderen verricht. Ik noem haar dan ook terecht An Angel Without Wings. Ze stelt je heerlijk op je gemak en op de een of andere manier weet ze ook precies wat je wilt. Het resultaat is verbluffend mooi. De samenwerking met haar man is ook superleuk om te zien. Keep on Going People

  ~Hilal Doruk~
 • Ik heb het werk van Melike altijd al heel mooi en orgineel gevonden. Toen ik ging trouwen, wist ik ook meteen wie ik wilde als fotograaf. Ze is heel erg warmhartig, enerjiek, heeft oog en zorg voor detail en flexibel. Tijdens onze shoot was de sfeer enorm relaxed en dat was heel erg fijn. De trouwfoto’s in onze mooie trouwalbum zijn tijdloos en prachtig.

  ~Burcu Arpat~
 • Melike is een geweldig getalenteerde fotografe die ook nog eens super lief en fijn in de omgang is. Het is heel prettig om met haar te werken. De communicatie is erg gemakkelijk en zij gaat altijd voor het beste resultaat. Melike maakt prachtige foto’s en is een zegen om haar bij je te hebben op je huwelijksdag. Wij bevelen haar van harte aan bij iedereen die gaat trouwen. Kijk niet verder en boek Melike. Je zult er geen spijt van krijgen.

  ~Renske & Maurice~